New Jersey Divisi saka Game Pelaksanaane kang (DGE) diselidiki menyang Amaya Game kang disualekno saka Oldford Group wis pinunjul kasempatan saka asil ing watesan saka PokerStars ngetik New Jersey aku-pasar game, miturut kanggo gambling online konsultan Chris Grove.

Pengatur dirilis a report ing sawijining temonan, sawise Amaya announced ing September iku wis diwenehake disetujoni kanggo operate sawijining lintang-Lintang lan Ngiringake Lengkap merek ing negara best online casino bonuses no deposit. Supaya saka Amaya kang transactional perubahan perjanjian iki uga diterbitake, kang panyedhiya diajukake ing oktober 2014, sawise ngrampungke sawijining $4.9 bn tuku Oldford Group, perusahaan tiyang sepah saka Nyoto Group, sadurunge pemilik saka lintang-Lintang, ing agustus taun kang padha. Ngandika kanggo Gambling Njero , Grove ngandika wigati saka diselidiki ngirim ora bisa disepelekake lan New Jersey aku-poker pasar bakal pungkasanipun kagelar bakal luwih mati karo lintang-Lintang operasi ing iku, sanadyan ana sawetara masalah kanggo pasar sing iku ora bisa ndandani.
Panjenenganipun ngandika: "Diwenehi sing DGE glethakaken metu sawetara kahanan tartamtu kanggo disetujoni stemming saka diselidiki, iku misale jek kula sing ana dhuwur banget kasempatan sing diselidiki bisa duwe wekasanipun ngasilaken ing PokerStars ora bali menyang New Jersey best online casino canada 2021. "Iku hard kanggo ndeleng bali saka PokerStars minangka tindakan nanging menang kanggo New Jersey kang diatur online poker pasar. Karo ngandika, pasar dhewe pasuryan struktural dhasar watesan - kayata populasi lan processing pembayaran kangelan - sing PokerStars ora bisa nindakake akeh bab.
New Jersey online poker pasar wis cetha langit-langit, lan aku ora yakin sing PokerStars bisa pindhah ngluwihi sing langit-langit." Lintang-lintang' US operasi padha mati dening pemerintah US ing 2011 lan sawijining pangadeg Isai Scheinberg ngadhepi federal dakwaan kanggo dinuga nglanggar 2006 Kabeh Gambling Internet Pelaksanaane Tumindak (UIGEA) lan Gambling Ilegal Bisnis Tumindak. Ing DGE ngandika Amaya kudu misahake dhewe saka "papat individu dikenali dening Divisi minangka gadhah gagal kanggo netepake requisite karakter apik, kejujuran lan integritas dibutuhaké déning undhang-Undhang amarga sing keterlibatan ing aktivitas bisnis ing PokerStars èntitas antarane enactment saka UIGEA lan Black Friday [nalika indictments marang pihak sing nduweni saka lintang-Lintang padha dicethakaké ing taun 2011]", utawa sadurunge 30 januari taun sabanjuré casino paling gedhé ing pincang creek colorado.
Sing individu padha ora dijenengi, nanging plenary penyelidikan padha conducted menyang Michael Hazel, Nyoto CFO, Nyoto COO Israel Rosenthal, Serge Bourenkov, general manager PYR piranti Lunak, Scheinberg-didegaké perusahaan mangertos dadi technical pembangunan lengen sing Nyoto, lan Charles Fabian, kabaripun mantan kepala saka game pembangunan sistem ing Kanthong Raja, saiki liquidated teknologi lan consulting marketing panyedhiya kang ana tambahan saka Ngiringake Lengkap casino paling gedhé ing costa rica. Amaya ora bisa ngrambah kanggo komentar..