aming testing spesialis lan technical konsultasi Game Laboratorium Internasional LLC (GLI) ngandika ing Amérika Association kanggo Laboratory Akreditasi (A2LA) wis dianugerahi sawetara perusahaan laboratorium, kalebu salah siji ing Macau, terus akreditasi ISO/IEC 17025:2005 casino paling gedhé ing pincang creek colorado. A2LA sak tenane kabiji kabeh aspèk saka kita sistem manajemen kualitas lan technical implementasine saka kita testing, pengawasan lan sertifikat tata cara casino paling gedhé ing costa rica.

Ing kesimpulan sukses kredit kanggo profesionalisme saka kabeh personel lan demo kita prasetya aktif kanggo kita klien," ngandika Tandha J casino paling gedhé ing kansas city. Mensik, GLI kualitas sistem manajemen global manager, ing statement gawan penet woro-woro.uring assessment, GLI donya markas ing New Jersey uga ditampa terus akreditasi ISO/IEC 17020:2012, tenan ngandika hard rock casino atlantic city nuduhake.
ISO/IEC 17020 negesake syarat tartamtu kanggo kepinteran saka badan performing pemriksaan. hard rock casino atlantic city mesin slot.