Thailand perwira polisi wis dicekel grand total 159 ilegal mesin slot saka loro omahé ing Sadao kab hard rock casino atlantic city nuduhake. Wong loro padha dipenjara lan digawa ing kanggo pitakonan hard rock casino atlantic city mesin slot. Perwira ketemu 159 horseracing slot mesin, uga liyane gambling mesin bagean sak sing gropyokan hard rock casino atlantic city blanja. Polisi padha tipped mati bab slot mesin, kang padha pracaya wis smuggled saka Ban Dan Nok tapel wates hard rock casino atlantic city slot. Padha disimpen ing loro-situs, minangka sadurunge kang mlebukake ing lingkungan wilayah liyane ing Thailand casino bakul pakaryan lan tanggung jawab. Suraporn Sarikbut, 63, lan Somporn Nuengtaeng, 45, padha caretakers loro-situs lan wis nahan..