Online payouts totaled $231,544,359.67 asil ing revenue saking $14,944,266.68. Olivia wis makarya minangka editor lan writer kanggo merek utama antarane macem-macem tepak bain de soleil avec roulette. Ing paling anyar saben wulan revenue laporan saka Colorado Departemen Revenue wis sing dicethakaké ana ing negara kang dilisensi operator dikirim digabungake olahraga totoan nangani saka $248,968,193.35 kanggo sasi Uga. Basketball tetep dhuwur driver revenue kanggo legal sportsbetting ing Colorado karo nangani saka $86,905,262.86 makili 34.9% nuduhake total nangani lan ngasilaken revenue saka $5,375,652.93 kanggo negara kang sportsbooks bain de soleil finlandek geant casino. Dheweke saiki fokus ing iGaming lan olahraga totoan industri. Toko payouts kanggo pemenang teka ing $2,294,725.56 asil ing revenue saben wulan saka $210,493.90 sakabèhé menang persentasi saka 6.08% mudhun rada ing April kang menang persentasi saka 7.19% asil ing total revenue game reged (GGR) saka $15,154,760.58 ngasilke $635,640.65 ing pajak kanggo negara bain de soleil chez geant casino. Iki tandha tambah tipis saka mung ing 2% ing April kang nangani saka $244,446,760.46.
Baseball ana sabanjuré olahraga paling populer narik kawigaten $49,058,251.68 ing total wagers federal tax income gambling winnings. Gambling Situs Warta dening DDM. Toko sportsbook dikirim sakabèhé nangani saka $2,479,567.00 mudhun rada saka sasi sadurungé kang nangani saka $2,526,874.14 federal tax income gambling losses.