apanese pachinko bale operator Dynam Jepang Holdings Co Ltd on Wednesday announced janjian saka Kōhei Sato minangka ketua anyar hard rock casino atlantic city mlebu ing. Panjenenganipun sadurunge eksekutif, lan nduwéni peran sing, Dynam Jepang ngandika ing Hong Kong pakaryan babagan penyimpanan file.ohei Sato nggantosaken Yoji Sato minangka ketua, sing terakhir kang saiki dijenengi senior perusahaan advisor saka papan casino bakul kapal layaran gaji.
Yoji Sato uga pensiun minangka anggota saka tenan kang bayaran lan komite nominasi.oji Sato, sing gabungan perusahaan ing taun 1970, wis njabat minangka direktur eksekutif saka Dynam Jepang wiwit September 20, 2011 casino bakul pakaryan lan responsibilities. Panjenenganipun utamané tanggung jawab sakabèhé planning strategis lan manajemen perusahaan kang operasi bisnis.ynam Jepang dilakokno total 393 pachinko aula ing 46 prefecture tengen Jepang ing tanggal 31 Maret, 2015, miturut sadurunge filings. casino bakul kapal layaran jobs.