Sakcepete sawise release panganan iki ditanggepi, 5Dimes diprodhuksi salah siji saka dhewe ngumumake apa wis diantisipasi kanggo paling sasi iki. Liwat taun, kang tak nilai saka US bettors kanggo nggawe akun karo ilegal offshore buku.

Ing Costa Rican buku digawe hasil ing upaya kanggo posisi dhewe kanggo sah ketik pasar US royal liburan pantai resort & casino sharm. Creighton diadegaké 5Dimes ing taun 1999 ing Amérika Latin negara royal liburan pantai resort & casino 5*. Varela pungkasanipun njupuk tanggung jawab kanggo 5Dimes, nanging ora duwe peran kepemimpinan karo sportsbook. Ing bali, panganan sarujuk ora kanggo nguber hukuman pidana utawa ngupaya sipil cocog kanggo maksud apa kadurjanan setya sadurunge ana. Departemen Kehakiman US announced ana iku ngrambah lan persetujuan karo 5Dimes, offshore sportsbook royal liburan pantai resort & casino sharm el-sheikh 5*. Miwiti Thursday, 5Dimes pelanggan bisa pindhah menyang PlayerRefund.com lan mangerteni sing luwih lengkap. Ing sportsbook processing sing panjalukan lan ngandika ing Wednesday kirim sing pelanggan kudu duwe pembayaran "ing sabanjure pitung dina." KITA bettors sing durung ngirim total sing request ing wektu saiki wis dana sing ditransfer menyang pihak katelu claims administrator. Ing 5Dimes website, sportsbook bilih kaputusan iki "asil langsung" saka persetujuan antarane iku lan US Agung kang Kantor zynga poker chips for cheap.