Meksa pungkasanipun mimpin pangembang Tutup Corp kanggo supaya kulit camping totoan kanggo mungkasi ngakses sawijining Uap pasar, liwat kang tampilan padha perdagangan utawa dituku ing urutan kanggo duwe itungan kanggo wager ing camping totoan carane akeh ram slot apa aku duwe. Pungkasan September, Komisi Gambling UK ngajokake pidana biaya marang beda pasangan saka YouTubers kanggo ilegal mromosiaken gambling ing olahraga irah-irahan carane akeh ram slot apa aku kudu.

Pasangan originally pled ora guilty, nanging wekasanipun ngakoni yen iku padha pulisi lan mbayar kombinasi £265k ing dendo lan biaya carane akeh ram slot sing digunakake. Pasangan uga mbayar papat - lima-tokoh jumlah kanggo individu karo gedhe YouTube ngisor kanggo ningkataké CSGOLotto tanpa mrintahake iki YouTubers kanggo nyampekano informasi sing endorsements padha tuku lan sing mbayar kanggo carane akeh ngundakake ing texas holdem. Martin lan Cassell uga kudu mesthekake yen sembarang nyewo pihak katelu shills ndhukung produk diduweni utawa dilakokno dening Martin lan Cassell kudu nyampekano informasi financial hubungan kanggo pasangan.