Ngisor iki akeh minggu ngenteni lan sangang kasino ing Atlantic City wis kabaripun wis marang sing padha bakal diijini kanggo muncul saka sing coronavirus-mlebu lockdowns saka juli 2 supaya anggere padha setuju kanggo njaga kapasitas ing ngisor 25% carane akeh ram slot sing digunakake. Miturut laporan saka Associated Press news service diterbitake dening ABC News, ing tanggal iki sing dicethakaké sadurungé dina liwat kirim Twitter saka Gubernur New Jersey Phil Murphy (digambarke) lan wis samesthine kanggo bakal ngiring liwat sabanjuré sawetara dina dening diubah dhaftar saka kesehatan lan safety pedoman kanggo re-mbukak restoran lan kasino. Wigati nutup: warta layanan kabaripun rinci sing kasino ing Atlantic City padha dhawuh kanggo sementara mati lawang ing 16 Maret minangka nomer an lantaran kanggo highly contagious coronavirus galur ngrambah loro carane akeh ngundakake ing texas holdem. Senajan iki tally saiki stands ing rada liwat 13,000, tarif saka infèksi ing 'Taman Negara' sing purportedly mudhun nalika akeh acara wis duwe pengarep-arep kang diijini kanggo re-mbukak ing wektu kanggo njupuk kauntungan saka bangsa Independence Day hajat ing 4 juli. Pivotal ancang-ancang: Associated Press kabaripun diterangno sing akeh operator casino ing New Jersey wis mikir ahead dening planning kanggo introduce ngadohi sosial lan liyane anti-coronavirus ngukur menyang re-mbukak acara bandha bay resort casino. Warta layanan purportedly kasebut sing Hard Rock Internasional mung siji kuwi tenan minangka iku bakal rolling metu tangan bahan sanitasi stasiun saindhenging sawijining Hard Rock Hotel and Casino Atlantic City properti lan tambahan mrintahake kabeh karyawan lan pemain kanggo nyandhang protèktif ngadhepi tutup. Kandel gumunggung: Joe Lupo, Presiden kanggo 1,971-kamar Hard Rock Hotel and Casino Atlantic City, kabaripun marang Associated Press sing iku mesthi ajang kang bakal bisa kanggo ketemu lan ngluwihi sembarang anyar negara-ditugasi kesehatan protokol sadurunge asserting sing sawijining air sistem filtrasi 'iku luwih apik saka sing paling rumah sakit' bandha bay casino tunica ms. Lupo kabaripun nyatakake.. bandha bay resort casino biloxi.

"Kita lagi bungah kanggo njaluk re-tanggal opening mohegan sun casino wilkes barre restoran. Kita matur Gubernur sing kita bakal bisa kanggo mbukak kanggo 4 juli akhir minggu kanggo ketemu dikarepake ing donya-misuwur Atlantic City Boardwalk." mohegan sun casino wilkes-barre nomer telpon.