Ltd., a Jepang basis pariwisata lan hospitality tenan, uga jumangkah munggah, pun rencana sing bakal adhedhasar ing collaboration karo panguwasa saka Rusutsu Desa lan kang bakal ndeleng IR teka menyang malang saka Hokkaido kang Shiribeshi sub-wilayah mohegan sun casino mangsa garasi. Nyenyet diterangno, "Kita wis rapat karo kepentingan saindhenging Jepang, ing loro kutha-kutha gedhe lan cilik regional wilayah, sing nuduhake kita sesanti kanggo Jepang IR kemitraan sing saestu nuduhake paling apik saka Jepang.
Tomakomai punika industri port saka Hokkaido, pulo lèr lan prefektur Jepang. Kamori Kanko Co mohegan sun casino wolf den uncasville ct.

Kita view Yokohama, Tomakomai, Osaka lan Tokyo minangka atraktif banget pembangunan lokasi," nambah sing perusahaan wis considering "kabeh kesempatan saindhenging Jepang" lan sing iku bakal "ora aturan metu kemungkinan." Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre. Ing sawijining presentation sak acara, Caesars ngedika bab keuntungan ekonomi IR kanggo wilayah lan presented sawijining "Las Vegas IR model." Perusahaan uga ngatur booth sak loro-dina expo, kang tema sawise "kuchitori," manis tradisional ketemu ing Hokkaido desempate sequencia na mesa poker. Miturut laporan dening GGRAsia, Caesars wis dikirim nanggepi "formal panjalukan kanggo informasi" (RADIO) iku ditampa dening panguwasa ing Tomakomai, Jepang desempate de trinca ora poker. Hokkaido iku salah siji saka sawetara lokasi sing Caesars wis ngandika bakal ngelingi kanggo sawijining IR ing negara desempate de sequencia ora poker.

Request ing hubungan kanggo casino perusahaan wishes kanggo mbangun lan resor terpadu (IR) ing kutha nalika Jepang pungkasanipun mbukak proses penawaran desenho de poker para tatuagem. Acara uga weruh partisipasi saka casino buta, kalebu Mohegan Suku Game Authority (Mohegan Srengenge), Hard Rock Internasional, Melco Resorts lan Hiburan lan SJM carane kanggo slot kekuatan ring ragnarok seluler.