"Ing AGA wis fokus ing ingkang pelanggan ing cara kanggo wager sah lan beboyo saka pasar ilegal, utamané karo bali saka MLB lan NBA sasi iki." Ing AGA punika aturan interaktif olahraga totoan peta sing kalebu direktori dilisensi online lan toko sportsbooks ing legal serikat carane kanggo slot karung teddy shoes. Puluh persen ngandika padha supaya amarga padha digawe weruh saka legal opsi, lan 19 persen ngandika padha wis kepinginan kanggo nggunakake diatur buku carane kanggo slot piring baja. Miturut AGA kang temonan, ilegal olahraga totoan iku umumé mimpin dening kebingungan bab online operator, karo luwih saka setengah saka konsumen sing diselehake paling wagers karo operator ilegal pracaya padha supaya sah carane kanggo slot sniping cocog.

casino industri, ketemu sing rata-rata mbuwang karo ilegal bookies ing 2019 ambruk 25 persen ing negara sing ana legal olahraga totoan kabeh ing kanggo dipakani amerika poker turnamen. Nanging ora kabeh bettors dipindhah kanggo saluran legal; ilegal offshore operator uga weruh 3 persen tambah ing negara karo legal totoan ing 2019 kabeh ing kanggo dipakani amerika online poker turnamen.

Juli, 18 negara lan Distrik saka Columbia kurban legal, diatur olahraga totoan kabeh ing kanggo charity poker turnamen.