Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre federal tax income ing casino winnings. Kaya akeh saka sawijining anjog Macau junket ora pati cetho, Tak Chun wis ambisi ing liyane Asia-Pasifik casino pasar, kalebu Korea Kidul lan Filipina, lan ngarep-arep kanggo nggedhekake menyang Vietnam nalika sawetara saka sing negara kang ing-pembangunan resor kasino teka menyang fruition iku ace dhuwur ing texas holdem. Macau casino junket operator pasar terus dadi cilik saka sugih njupuk sugih, lan wong-wong miskin njupuk, er, golder iku ace dhuwur lan kurang ing texas holdem. Anyar VIP club, kang fitur 12 tabel nyebar tengen papat kamar kapisah, bakal duwe resmi sawijining opening grand ing februari 25.
Net asil bakal wis adoh uglier wis perusahaan ora dioyak mudhun sawetara deadbeats lan dipeksa wong-wong mau kanggo nyusuki watara HKD300m worth taun-lawas pelaku, dhuwit perusahaan ngandika iku nggunakake kanggo nggedhekake sawijining non-game revenue lepen. SUGIH GOLDMAN LUWIH KAYA NYUWIL TINMAN Nalika Tak Chun ngembang, mantan junket buta warning investor utama saka mediawiki nolak. Akibaté, revenue game ambruk saklawasé rong-thirds taun-taun kanggo HKD47.6m (m), nalika perusahaan revenue lepen anyar – kredit dhuwit, hotel operasi – nyumbang digabungake HKD16.6m. Plaza Macao miwiti ndadekke Tak Chun kang Macau ngarsane 15 beda VIP klub lan liyane sing ing offing ing iku ace dhuwur utawa kurang ing blackjack. Sugih Goldman/Puniki kang junket operasi ngalami serius kontrak pungkasan taun, ninggalake perusahaan karo nuduhake revenue saka mung wolung tabel game ing siji kamar VIP ing SJM Holdings' Grand Lisboa casino wong omah mbukak casino. Ing ana, Tak Chun Klompok junket announced sing wis dibukak VIP game operasi ing Sands China kang Plaza Macao casino. Nalika Tak Chun wis muter coy bab sawijining mangsa Macau plans, operator iku salah siji saka limang junkets sing dijadwal kanggo pungkasanipun miwiti VIP game ing MGM China kang anyar MGM Malaysia, kang resmi dibukak lawang sawijining kanggo umum ana.