Aku njupuk Broncos lan 49ers ing 12/1 rintangan lan aku teka ing tipped pass dening Richard Sherman kanggo awis ing nang sing. Sampeyan njaluk kanggo milih antarane kabeh wolung bagean, diwiwiti karo NFC Kulon, favorit ing 9/4 rintangan alam bébas kembang slot wektu amba game. Lagi ngiring dening AFC Wétan ing 6/1 karo Patriot anjog cara alam bébas mata mesin slot download. Nanging sadurunge sing, aku katon ing malang saka liga lan aku nggawe doozy saka nang ing peserta saka Super Bowl 49. Super Bowl 49 sethitik liwat limang sasi adoh nanging karo NFL mangsa nendhang mati ing rong minggu, ana ora ana alesan ngapa kita ora bisa sijine ing kita Nostradamus topi lan prédhiksi carane kita mikir mangsa iki arep kanggo muter metu. Banjur NFC Lor—ing Packer sing ana lan NFC Kidul—wong mursid!—ing 7/1 nenem alam bébas cougar mesin slot online free. Mungkin Colts bisa nggawe sawetara gangguan nanging aku menehi wong liyane taun playoff kursus sadurunge padha njupuk sing tingkat sabanjuré kabisat mangsa sabanjuré. Yen sampeyan pengin Super Bowl berjangka nyonggo sing sethitik luwih disambungake menyang lemah, sampeyan bisa milih kanggo nang ing Menang Konferensi casino paling gedhe perusahaan ing donya. Aku iki digodha kanggo pick Patriot lan Seahawks ing 16/1 rintangan, nanging aku ora bullish ing Seattle taun iki, utamané sawise teka mati mangsa padha mung wis lan kompetisi NFC wis kanggo kurban. Akeh kombinasi sing cukup kanggo nggawe malah sandi sirah muter.

Sopo wae sing njupuk sing nang sadurunge mangsa diwiwiti iki diganjar handily casino paling gedhe perusahaan ing amerika serikat.