Spanyol game casino online pangembang MGA Game wis announced ing tondo asto saka hasil sing kanggo ndeleng kabeh sawijining portofolio integrasi dhateng Andes Sistem elektronik platform layanan saka Chili iGaming ngegarake Grupo LatamWin. Barcelona-kantor pusaté pamuka digunakake resmi ana release penet diterbitake dening Eropah Game Media lan Acara kanggo wara-wara sing noto bakal ngidini kanggo nggedhekake menyang pikantuk iGaming pasar saka Amerika Latin dening nyediakake wilayah iki kang pemain karo 'sudhut macem-macem' saka sawijining casino online irah-irahan. Total panentu: MGA Game rinci sing aliansi karo Grupo LatamWin disetel kanggo nutupi kabeh saka sawijining slot video kalebu sawijining anyar telu-rol Popeye Cazatesoros title kajawi sawijining pilihan saka 'video bingo game' kayata Calaca Katelu, Bicho Farm lan Zeus maju. Tenan menapa malih diterangno sing saben siji iki mobile-loropaken inovasi nerangake lengkap karo urut-urutan loading kanggo suda nunggu kaping uga responsif menu lan telung tampilan fungsi ana wae online slot sing mbayar dhuwit nyata. Nyenengke kemajuan: Joan Sanahuja, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo MGA Game, digunakake ing release penet kanggo martakaké sing tenan wis wis 'ngalangi ngarsane' ing pasar saka Peru, Brazil lan Kolombia nalika persetujuan kanggo Chili karo Grupo LatamWin 'ndadekake kita aran tenan bangga'. Maca statement saka Sanahuja.. ana wae poker kamar mbukak ing atlantic city.
"Minangka bagéan saka kita strategi expansion, kita sing nandur modal ing produk dandan, negara-saka-saka-gambar teknologi lan paling layanan sawise-sales. Cara iki kita bakal bisa kanggo nggayuh metu tengen kabeh Amérika Latin pasar." Penting dandan: Kanggo kang bagean lan Wilfred Adelsdofer Velasco, Pangareping Pejabat Eksekutif kanggo Grupo LatamWin, pocapan kang 'seneng banget kanggo nambah kita portofolio saka game panyedhiya lunak' lan sing isi saka MGA Game wis mileh coro tartemtu kanggo 'enrich platform kita nalika nambah opsi anyar kanggo kabeh kita pelanggan' nalika ora kickapoo casino mbukak ing eagle pass. Velasco kang statement maca.. nalika ora kansas star casino opening bali munggah. "Kanggo pitung taun kepungkur Grupo LatamWin wis sijine luar biasa gaweyan menyang dadi anjog panyedhiya teknologi kanggo Amérika Latin industri game.
Kita bisa hard kanggo nepaki kabutuhan kita pelanggan' lan wis menehi wong saran tau wiwit awal saka project kita.".