eptune Group Ltd kang ndasari mediawiki ngubungake kanggo kang nyekel saham ambruk 25.4 persen kanggo nem sasi rampung tanggal 31 desember nalika ora kickapoo casino mbukak ing eagle pass. Kuwi mediawiki iki kira-kira HKD130.9 yuta (US$16.9 yuta) dibandhingake kanggo HKD175.5 yuta ing wektu sing padha ing 2013 nalika ora kansas star casino opening bali munggah.

nderlying pangentukan saben bareng kanggo setengah-taun periode padha HKD0.0284, kurangé populasi saka cocog periode pungkasan taun sing padha nalika padha HKD0.0380 saben bareng.eptune ngandika ana sing turnover kanggo periode interim ambruk 19,2 persen taun ing taun kanggo HKD283.91 yuta, dibandhingake kanggo HKD351.26 yuta ing taun-wektu sadurunge, kang tenan ngandika iki "umumé amarga kanggo gulung pinunjul ing saben dina rata-rata bathi ing kabeh kita VIP kamar nggambarake kompetisi pasar galak lan kuwat tingkat roto." eptune dielingake ing sawijining asil ana sing yen dagang banget kahanan terus ing VIP babagan, iku samesthine "flurry saka dados setunggal lan gabungan" ing sektor nalika ora kansas star casino mbukak. Visa watesan wis tightened, anti korupsi crackdown ing China wis kalem mudhun gerakan mainlanders rollers dhuwur kanggo Macau dramatically," ditambahaké tenan.ut perusahaan nuding metu sing utama item saka sawijining outflow awis kanggo periode iki bahti kanggo non-ngontrol shareholders ing a enggo bareng mediawiki stream, lan agengipun HKD260.0 yuta.laporan ing januari saka Daiwa Pasar Group Inc diterangake Guangdong Group minangka kaloro paling gedhe Macau junket operator dening rolling chip volume, nambah iku kontrol 228 tabel ing wektu Daiwa riset carane akeh roulette sing ana.

Daiwa ngandika Guangdong Group wis 203 tabel ing 10 utama kasino, lan luwih 25 ing satelit acara saka SJM Holdings. carane akeh babak ing poker turnamen.