Kanggo nggawe prakara samsaya awon, pakaryan babagan penyimpanan file uga purportedly nuduhake yen Australia tenan kang sakabèhé bathi taunan wis tiba dening 6,8% kanggo mencet kira-kira $58.21 yuta nalika sawijining pangentukan sadurunge interest, tax, depreciation lan amortization padha 30.2% luwih murah ing watara $19.96 yuta carane akeh roulette nomer sing ana.

Asian operator casino Donaco International Limited wis kabaripun dirilis sawijining asil financial kanggo rolas sasi kanggo mburi juni nuduhake yen sawijining mundhut taunan wis kahyangan dening 55.8% ing taun-taun kanggo mencet saklawasé $130.88 yuta minangka asil saka sawetara $134.99 yuta ing non-awis kebejatan biaya carane akeh kamar ora kidul titik casino duwe. Miturut laporan saka GGRAsia, Sydney-kadhaptar tenan digunakake resmi pakaryan babagan penyimpanan file kanggo rinci sing kebejatan biaya klebu $125.86 yuta pikantuk related kanggo ing nilai saka casino lisensi kanggo Star sawijining Vegas Resor lan Klub properti sawise pemilik saka Kamboja ajang tanah nyoba kanggo siksa sawijining 50-taun lease, kang prakara sing tetep ing subyek saka pengadilan casino ing lontar bay fl. Senior shake-up: GGRAsia kacarita sing Donaco Internasional Winates salajengipun digunakake kapindho pakaryan babagan penyimpanan file kanggo rinci nomer operasional lan manajemen owah-owahan kalebu anyar janjian saka Paulus Arbuckle minangka sawijining anyar Chief Executive Officer. Kamboja kompetisi: Sydney-kantor pusaté operator kabaripun nyatakake rising kompetisi ing Kamboja casino pasar wis di-push sakabèhé bathi taunan kanggo Star sawijining Vegas Resor lan Klub mudhun dening sethitik liwat 2.8% ing taun-taun rada ndhuwur $43.64 yuta minangka ajang net bathi game tumbled dening 9,9% casino ing palm springs area. Donaco Internasional Winates kabaripun nyatakake yen Star sawijining Vegas Resor lan Klub wis pancet tampi luwih pengunjung saka ing sadurungé taun lan weruh sawijining iso dibandhingke VIP turnover swell dening 76% 'amarga full-taun impact saka junkets digawa ing kanggo ngganti sing poached dening Thai vendor ing taun fiskal 2018'. Unggul pengawasan: Donaco Internasional Winates kabaripun menapa malih digunakake iki sakteruse presentation kanggo negara sing paling anyar sawijining asil lengkap-taun wis dibayangke 'lack saka manajemen efektif lan kepemimpinan ing [ing] mantan tim eksekutif' nanging sing anyar kepemimpinan senior wis digawe 'langsung impact positif' minangka juli asil saka loro-lorone saka sawijining operasi wis 'ngartekno apik'..