Senat Presiden Wilton Simpson, R-Spring Hill, dijupuk mudhun kemungkinan sing ing interview ana karo CBS Miami casino ing lontar bay fl. Nalika Soffer bisa uga ora njupuk pesenan kanggo mindhah casino lisensi kanggo kang posh Miami Beach resort, kang isih njupuk ing liyane casino project casino ing palm springs area. Ron DeSantis. Sanadyan Fontainebleau Resor utawa Trump Nasional Doral ing baris kanggo nampa casino lisensi nalika Florida legislatif reconvene kanggo sesi khusus mengko sasi iki casino ing lontar bay florida. Project, sanadyan, ambruk liwat sawise Bank of America lunga sawijining financial support sak Gedhe Resesi. anz bank casino opening jam.