Anyar Indian Express lapuran sing Iskak marang reporters ing Kerala, "Sade karcis lotre saka Mizoram ing negara ilegal lan iku tanpa njupuk negara ijin." Panjenenganipun miturut omongane uwong sing "lotre (karcis) teka menyang negara ora Mizoram lotre, nanging karcis lotre king Santiago Martin," miturut warta agensi tuntunan nulis slot tabel 5e. Isaac bilih Mizoram Lotteries iklan sing muncul ing koran ana maneh wungu pemerintah anggepan gegayutan lotteries casino mar del plata ditutup. Miturut Anyar Indian Express, Iskak ngandika ingkang di songko iku kongkalikong nglibatno kontrovèrsial lotre baron Santiago Martin reentry menyang negara casino mesin slot video.
Panjenenganipun luwih nyatakake sing liyane negara karcis lotre ora bakal diijini kanggo bisa didol dening agen saka negara lotteries. Miturut news agency, iklan kanggo lotteries nyatakake 53.17 persen saka neruske saka dodolan bakal mbagekke minangka hadiah casino mar del plata telpon. Panjenenganipun ngandika, "Yen iku wis dadi sregep, salah siji padha duwe kanggo nisihake tax utawa ngapusi hadiah." Isaac tindak ing ngomong sing negara karcis lotre mung bisa didol ing ketaatan karo aturan lan sing GST pejabat departemen bakal njaluk ilegal karcis. Iskak ngandika padha nanggapi dening kasebut reged pelanggaran conducted dening negara ing sasi lan dijaluk rincian luwih nggawa ing panas slot mesin. Panjenenganipun ngandika, "Iku wis sinau sing sawetara negara lotre agen dirawuhi patemon rahasia dipunwiwiti dening Martin bubar. Iskak ngandika sing sawise accounting kanggo biaya liyane kayata printing expenses lan discounts, total biaya bakal ngluwihi sing saka neruske dodolan nggawa casino winnings bali menyang kanada.