NetEnt, swedia-based game panyedhiya solusi, weruh bathi tuwuh 7.6% ing taun-taun sak setengah pisanan saka 2018, cacahe $97m kanggo Q2 wektu casino mar del plata telpon. Revenue kanggo NetEnt tambah 5.9% ing taun ing taun kanggo $49m sak waktu liya saka 2018, sajrone perusahaan diangkat sawijining CEO anyar, Therese Hillman, sing wis tasked karo overseeing perusahaan saiki phase wutah."Sak waktu, kita teka munggah karo rencana lan miwiti njupuk tindakan ing pirang-pirang wilayah kanggo ngiyataken customer kita aturan, cut kaping timbal, lan free munggah sumber daya kanggo anyar proyèk komersial," ngandika Hillman."Iki owah-owahan sing perlu kanggo kita kanggo reassert kita posisi pasar kuwat ing casino online nggawa ing panas slot mesin. Aku katon nerusake kanggo sibuk autumn, fokus ing turnaround saka NetEnt, karo apik efficiency lan akeh produk anyar lan gagasan wutah sing kabeh duwe pemain lan pelanggan ing fokus."Asil iki padha masked dening kasunyatan sing ora pati roso SEK wis efek positif ing dilapurake bathi, minangka NetEnt bathi sing invoiced lan nyumbang kanggo ing Euros nggawa casino winnings bali menyang kanada. Ing Euros perusahaan kang bathi bener ambruk dening 0,8% sak waktu liya lan mung tambah 1.7% kanggo setengah pisanan saka 2018. NetEnt claims sing iku wis terus kanggo ora tekan sawijining revenue potensial minangka iku iki "ngaruh dampak dening ora pati roso pembangunan ing Nordics lan ing UK" nggawa bali ireng mrico jack doritos. Nanging, loro-lorone Kidul lan Wétan Eropah pasar mbuktekaken dadi akeh ing "dhuwur jangkah", miturut Hillman nggawa casino kanggo ngarep. Kesempatan ing KITA uga bisa entuk manfaat mangsa laporan minangka NetEnt duwe ngarsane ing New Jersey, ngendi Hillman lan NetEnt nyana kanggo njupuk kauntungan saka US Supreme kaputusan Pengadilan kanggo mbubuti PASPA "yen lan nalika" negara pasar mbukak kanggo kasino online. Mediawiki operasi (EBIT) tambah 1.2% sak waktu liya kanggo $16.7 m.

Game transaksi uga tansaya, munggah 7% kanggo 10.8 milyar ing waktu liya, nanging "mudun rata-rata nang ukuran" liwat taun kepungkur temenan iki wis sethitik impact ing revenue perusahaan. ana ing ngendi poker hall of fame.