Telung kasino ing Detroit weruh sing kanthi jumlah ongko bathi September nyelehake dening 3.2% sasi-ing-sasi kanggo mencet $112.2 yuta senajan tokoh dituduhake 4.3% tambah nalika dibandhingake kanggo padha 30-dina wektu ing 2015 sampeyan bisa njaluk sugih saka blackjack. Miturut resmi tokoh dirilis dening Michigan Game Kontrol Papan ana, total bathi-waktu katelu kanggo Greektown Casino Hotel, MGM Grand Detroit lan MotorCity Casino Hotel padha munggah dening 5.1% ing taun-taun nalika taun-kanggo-tanggal takings wis wungu dening sawetara 1.7% sampeyan bisa njaluk sugih saka gambling. MGM Grand Detroit dikirim paling gedhe taun-taun ngedongkrak ing September bathi ing 7.2% kanggo $48.5 yuta nalika fasilitas saka Las Vegas basis MGM Resorts Internasional weruh-waktu sawijining pihak takings swell dening 9.1% kanggo $150 yuta. Ing kaloro titik ing syarat-syarat saka bathi September ana MotorCity Casino Hotel karo 3.6% ngedongkrak taun-taun kanggo $37 yuta search nalika pemilik Ilitch Holdings Tergabung diterangno sing $825 yuta fasilitas kabuka ing taun 1999 wis kacarita 3,5% dandan ing seprapat takings kanggo $115.4 yuta.

Akhire, Greektown Casino Hotel saka Detroit basis operator Jack Hiburan weruh sawijining bathi September tuwuh dening mung 0.3% ing taun ing taun kanggo $26.7 yuta nalika sawijining seprapat takings ngembang dening mere 0,5% kanggo $81.1 yuta. Ing syarat-syarat pasar bareng, Detroit Warta koran kacarita sing ing MGM Grand Detroit tetep ing sirah saka pack ing September karo 44% nuduhake ngiring dening MotorCity Casino Hotel ing 33% lan Greektown Casino Hotel karo 24% ip casino resort biloxi lokasi. Ing Michigan Game Papan Kontrol tambahan sing dicethakaké September weruh iku ngumpulake $9.1 yuta ing negara game pajak saka trio Detroit kasino, kang ana munggah dening meh 4.6% nalika dibandhingake karo $8.7 yuta iku padha kanggo sasi padha ing 2015, nalika iku digawa ing sawetara $17.8 yuta ing pajak lan pembangunan pembayaran diperuntukkan kanggo masyarakat lokal. ip casino resort lan spa lelenggahan dina rata-rata.