ata saka Macau Financial Layanan Biro nuduhake revenue saka pajak langsung ing game gunggungipun MOP48.4 milyar (US$6.1 milyar) kanggo patang sasi kapisan taun iki, munggah dening 19,2 persen saka taun sadurunge.irect pajak saka game nyumbang kanggo 83.2 persen saka pamaréntah Macau total revenue ing kawitan patang sasi saka 2013 dhuwur watesan slot luwih rintangan. Aspek kanggo taun lengkap ngadeg ing 81.5 persen.nbsp; dhuwur watesan slot ing foxwoods.