Begjanipun, pejabat nandhang mung ciloko suntingan thanks kanggo kang awak waja ngendi iku district kasino dumunung. New Jersey Negara Polisi ngomong padha wis mbalekake bab $150k dicolong loot, nanging ora sadurunge cangkir – kalebu mantan Caesars njaga keamanan Izyiah Plummer – diowahi ing paling $50k saka iku menyang dhuwur-bahan reefer kang gang kabaripun ngrancang kanggo ngedol maneh ngendi iku district kasino ing kansas city. Carmichel iki dipenjara sawetara dina mengko ing Hard Rock Hotel ing Vegas ing perusahaan saka papat karep carane akeh telpon huawei ing slot.

Limang individu padha dipenjara ing bab minggu ing rampokan, pelanggaran lan senjata biaya nalika telu liyane wis saiki wis daya karo benefitting saka angkara. 20, nunggu kasil saka psychological kompetensi nerusake carane akeh iku huawei y6p ing slot.

Gang sing ngrampok Caesars Atlantic City ngginakaken hasil gerah-nandang gerah ing sneakers, bling lan hydroponic mariyuana.