(Pagcor) liwat miturut omongane uwong sing keterlibatan ing 2011 casino mbeling scam sing biaya Pagcor-dilakokno kasino P160m (m). Edgar Tamayo minangka matur "suspicions sing rife sing wektu tundha kang sengojo orchestra dening Palace klik, ing connivance karo gambling gusti digandhengake karo [mantan presiden Gloria Macapagal-Oquendo] lan relatif saka ndhuwur PCSO resmi." Gary Kastil, sekretaris ing pamarintahan sing apik pembelaan grup Tekan kanggo Integritas lan Layanan Keunggulan, venezuela Tamayo uneg-uneg. Malaya.com dipetik Gerakan kanggo Transparan ing Lotto Operasi (MOTLO) juru wicoro J. "Yen program dirancang kanggo nelukaké gambling nguwasai wis inexplicably telat kanggo patang sasi, iku ora khayal kanggo suspect sing iku gambling nguwasai piyambak ngetrapaké pengaruh lan nyebabake pikantuk." Akhire, elektronik bingo arcades sing aduk munggah Alabama-gaya kontrovèrsi ing sawetara Filipina kutha-kutha. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre carane akeh iku huawei y6 perdana ing slot nigeria. Filipina House saka Wakil Cpc ing Game lan Hiburan wis nuntut kepala saka loro eksekutif ing Filipina Hiburan lan Game Corp carane kanggo mbukak kunci casino heist klambi. Ing provinsi Davao del Sur, Digos Kutha dhéwan anggota sarujuk kanggo ngidini Limketkai Bingo Boutique kanggo mbukak kanggo bisnis. Voting ana cedhak (7-5) nanging Councillor Juanito Morales menang dina sawise nyaranke dewan ora wani mblokir legal e-bingo nalika iku mengkono apa-apa kanggo mblokir operator ilegal mlaku 'Suwene Rong Digit' (saka PCSO saben lotto tarik) betting stasiun tengen metu ing mbukak carane kanggo mbukak kunci casino heist mode hard. Scam, mbukak dening miturut omongane uwong Singaporean klompok nggunakake miniatur video kamera munggah cheaters' lengen klambi, wis dijaluk congressional priksaan carane kanggo mbukak kunci casino heist. Ing wektu scam, Joe Tulio iki GM saka Panaque casino nalika Rogelio J carane adoh saka gatlinburg kanggo harrah kang casino.

Minangka kacarita dening Manila Standar, iki 'netepi munggah' alur karir disabetake Rep carane adoh casino saka kene.