rokerage Nomura ngandika ing Thursday wigati sing casino tenan kang diatur EBITDA sak waktu iki mudhun "utamané amarga kurangé populasi ing EBITDA saka Malaysia" operasi amarga saka watesan ana kanggo ngemot COVID-19 pandemi, "kang ana sebagian nutup kerugian dening luwih EBITDA saka U. operasi." #8220;Sakabèhé, gerakan curbs ing Malaysia ... bebarengan karo nutup ing jaban rangkah pasar bakal nimbang ing [Genting Malaysia] kinerja tinuju kawitan-setengah 2021 ing paling," disaranake institusi.perations ing Genting Malaysia kang utama dhuwit maker, Resorts Donya Genting, padha dilereni soko tugas saka 18 Maret nganti 19 juni, minangka bagéan saka efforts nasional kanggo ngemot Covid-19 pandemi full ngiringake poker pisanan simpenan bonus.
Salajengipun komplek wis mlaku ing suda kapasitas minangka penggakan safety.espite tantangan dagang kahanan, Genting Malaysia announced on Thursday khusus, siji-undakan bahti saka MYR0.085 saben nuduhake biasa, bakal mbayar ing April 6 full ngiringake poker kanggo dhuwit nyata. utawa full-taun 2020, Genting Malaysia sing dilapurake mundhut net saka ndhuwur mung MYR2.26 milyar, dibandhingake kanggo mediawiki MYR1.40 milyar taun sadurungé full ngiringake poker dana release. Sing ana ing revenue sing nolak 56.5 persen taun-taun, kanggo MYR4.53 milyar. kode abang casino drive 2021.