"Iku saiki bakal munggah kanggo IGT manajemen kanggo isi roso sepi sing wis digawe dening iki mangkat," McGill ngandika casino cedhak hoffman estates il. Sawetara analysts downgrade perusahaan ana ing ngisor iki apa padha diarani minangka "kuciwo pangentukan." "Kita view taun iki minangka salah siji angel kanggo IGT diwenehi mandheg Amérika Lor slot ngganteni, luwih murah ing taun-over-taun kegiatan ing pasar anyar ing US, lan heightened kompetisi ing sawijining inti dodolan produk lan game operasi babagan," JP Morgan game analyst Joe Greff marang investor casino cedhak hoover dam. Perdagangan majalah Venturebeat.com kawitan kacarita ing mangkat saka DoubleDown ngedekke Greg Enell lan Cooper DuBois saka IGT casino cedhak hershey park. DoubleDown punika Facebook kang katelu paling-grossing aplikasi ora nolak reels ing mesin slot. "Iku ora cetho apa masa depan ngemu kanggo loro ngedekke lan ing apa titik padha bisa duweni potensi saingan marang DoubleDown." Nanging Elier Riset game analyst Adam Krejcik ora pracaya departure bakal mengaruhi IGT operasi karo DoubleDown ora terus ngalahake house lengkap ing poker.