ustria kang Novomatic group wis bubar ngalami akèh owah-pirang-pirang perusahaan owah-owahan, kalebu disualekno saka Australia slot machine produsèn Ainsworth Game Teknologi Ltd full ngiringake poker dana release.
Sing menehi hasil resmi ditutup ing januari.ovomatic didegaké ing taun 1980 lan saiki ekspor peralatan game kanggo luwih saka 75 pasar minangka nyatakake ing sawijining perusahaan situs web kode abang casino drive 2021. Grup turnover ing 2017 gunggungipun circa EUR2.5 milyar miturut announcements perusahaan. kode abang casino drive avril 2021.