Ing Ontario Lotre lan Game Corporation (OLG) announced sing wis dipilih Bede Game minangka sawijining anyar digital platform supplier rintangan saka poker tangan texas terus ehm. Supplier Bede bakal hailing menehi hasil minangka tonggak sejarah, minangka tandha perusahaan ngleboke menyang loro Amérika Lor lan Lotre pasar. Persetujuan bakal weruh Bede kang tanggung Jawab Gambling (RG) teknologi kasedhiya kanggo OLG, amal lotre pemain kemampuan kanggo nyetel nggoleki-grained watesan, poto-ngilangi, uga minangka aturan liyane ndhukung ngarang kanggo kabutuhan seret show soaring eagle casino.

Ngumumake warta manggon, Bede Ngatur Direktur Alex Daging, ngandika hasil wis "sijine Bede Game ing tataran global, bukti kita wis salah siji sing paling sought sawise platform ing industri game."OLG dipilih Bede ngisor iki suwene proses mundhut barang utowo jasa, minangka operator katon kanggo "ndandani" digital sawijining aturan lan kurban produk anyar uga pengalaman kanggo sawijining pelanggan draftkings urip casino mobile app ing new jersey. Greg McKenzie, OLG CEO, ditambahake: "Kita sing nandur modal ing teknologi digital lan produk solusi kanggo nambah pengalaman customer lan mesthekake kita responsif kanggo ngganti pangarepan customer draftkings new jersey casino online. Platform Bede bakal nyedhiyani bakal dadi titik pusat saka integrasi kanggo OLG produk lan saluran."Minangka asil saka nggunakake RG pribadi, OLG bakal cecek karo syarat search pengatur, Alkohol lan Game Komisi Ontario. Michael Brady, Co-Pendiri, Bede Game, ngandika: "Iki landmark menang kontrak kanggo Bede lan aku manawa bakal miwiti saka sesambetan dawa lan sukses karo salah siji saka paling di ajeni jeneng ing donya sektor lotre."Persetujuan anyar tegese OLG wis dadi katelu operator kanggo milih Bede taun iki kajawi LeoVegas lan Sun Internasional. Platform anyar kanggo OLG wis samesthine kanggo bakal ing panggonan dening awal 2020..