Ho-Cuwilan Bangsa wis angling kanggo mbangun casino ing Kutha Beloit, Wisconsin kanggo paling bagéan saka rong puluh tahun iki diamond casino heist pemain figuran wikipedia lawang. Saiki, karo bangsa-Bangsa' casino impen ing tangan saka Departemen saka Interior, Illinois Gov diamond casino heist ekstra gambar.
Pritzker ngarep-arep kanggo ngalahake Ho-Cuwilan kanggo doyo karo casino mung tengen negara baris ing Rockford, Ing Beloit Daily News laporan diamond casino heist metu nyamarake lokasi. Pritzker mlebu mati massive gambling expansion paket kanggo Illinois pungkasan ana, kang, antarane liyane iku, bakal nggawe enem anyar kasino ing negara, kalebu salah siji ing Chicago. Liyane bakal ing Rockford — lan sanalika bisa. Karo tinta lagi wae garing ing Pritzker teken, kutha plans kanggo ngetokake request kanggo usulan-usulan (RFP) saka gawe minggu iki.
Kita lagi arep kanggo nindakake kabeh bisa kanggo bantuan Rockford ngalahake Beloit lan narik kawigaten casino-goers saka tengen tapel wates," Pritzker ngandika ing konferensi warta ing Rockford Monday, minangka kacarita dening Daily News diamond casino heist ekstra orane katrangan metu. Ing deadline kanggo RFPs bakal juli 31, ngiring dening rujukan saka dipunremeni pelamar kanggo Dewan Kutha ing pungkasan agustus slot mesin menang amba ringtone.
Sawise umum konsultasi, pejabat bakal aplikasi kanggo Illinois Game Papan kanggo lisensi game, kang ora bakal ditanggepi sadurunge impact sinau wis rampung. Rockford kang project ngajokaken ora cedhak ukuran hiburan panggonan ngajokaken ing Beloit," Beloit Manager Kutha Lori Curtis Luther ngandika marang Daily News. "Malah yen padha kanggo break lemah pisanan, aku ora antisipasi project sing posing ancaman kanggo Ho-Cuwilan Bangsa kasile.".