Nalika iku wis ora kedaden durung, iklan pengatur nduweni wewenang kanggo narik lisensi kanggo maksud penyiar sing "persistently mbukak iklan sing tiba gawe salah Broadcast Iklan Kode." slot mesin amba menang jackpot. Iku ora pisanan sing iklan kanggo bocah-bocah wis teka menyang manungsa waé ASA slot mesin menang paling gedhe tau.

Group nuding metu sing tema padha cetha adhedhasar populer lan anak klasik crita kang wis watara kanggo abad slot co kanggo znaczy w lotnictwie. ASA uga wis musna sawise olahraga totoan perusahaan kaya Pantun Daya kanggo kang "socially duwe tanggung jawab," nindakake perusahaan kanggo narik titik kang pengatur pracaya "disedhiyakake gambling ing karya." Lan sadurungé taun iki, TV ad dening Kwiff iki ditarik saka airways sawise ASA ketemu sing komersial ana mblusukake pelanggan karo olahraga totoan rintangan iku mesthine aturan slot klub kentucky zrenjanin adresa. M88.com — kang tagihan dhewe minangka "Asia kang paling apik online totoan lan situs game," nanging makaryakke ing m88.casino-pp.net URL ing UK — claims sing iklan sawijining ora fitur sembarang isi sing ana kamungkinan kanggo mréntahaké kanggo bocah-bocah.
Nalika game piyambak wis ora wis begalan, sing lagi ora ana maneh kasedhiya ing tur mode, lan perusahaan uga wis dibusak kabeh gambar saka fairies utawa "sembarang liyane cocog karakter" saka website sing slot co papan apa. Ing Tinkerbell-kaya karakter, ing kasunyatan, nuduhake munggah ing promo kanggo game liyane uga, kayata Dongeng Legenda Hansel lan Gretel, kang wis tambahan kiddie nggodho saka crita klasik house gingerbread lan gumdrop candies slot co nghia la gi.

Iku uga nyoba kanggo absolve dhewe saka tanggung jawab dening pointing metu sing piranti lunak pihak katelu panyedhiya diprodhuksi nyata game carane kanggo mungkasi bapak saka gambling. Organisasi disebut Kampanye kanggo Fairer Gambling ngeluh ASA bab iklan.