"Mung sijine, iku dilarang gambling ing Texas yen sampeyan nang ing kinerja saka peserta ing acara olah rogo lan omah njupuk motong," Paxton rampung slot co papan apa. Curiously, sanadyan, siji bill mratelakake terakhir luwih wigati titik kabeh slot cnr para que bisa.

Saben telung tagihan wis disponsori dening Negara Wakil Richard Raymond (D-Laredo). Panjenenganipun ngandika iku ana "ngluwihi cukup regejegan sing saben fantasi liga ndherek unsur kasempatan babagan carane milih pamuter bakal nindakake ing game dina." "Mbayar saben fantasi olahraga operator pratelan padha bisa sah operate minangka unregulated omah, nanging ora ana sing bantahan kothak karo ana Texas hukum," kang ditambahake. Ing cilik lagi. carane kanggo mungkasi dhewe saka arep menyang casino.
Wakil Raymond wis cetha hedging kang bets. Uga, tagihan loro bakal netepake DFS minangka game saka skill, nalika salah siji ora bakal keganggu.
Co-sponsor beda-beda, minangka ora basa saben bill, sanajan padha uga chime ing akeh prakara carane kanggo mungkasi bojo saka gambling. Paxton ngandika kasus kudu mecat amarga allah kakebalan direksa wong saka tuntutan hukum carane kanggo mungkasi dhewe saka gambling online. Perusahaan kang pokrol takon hakim kanggo njlentrehake sing DFS iki ora ilegal ing Texas carane kanggo mungkasi bojo saka gambling. Raymond ngandika ngarep-arep kang telung-pronged pendekatan bakal "njlentrehake bingung lan ambigu hukum lan negasake sing fantasi olahraga sing legal ing Texas." Panjenenganipun marang Texas Fantasi Olahraga Aliansi sing "pemerintah ora kudu matesi ingatase hak bebas saka Texas kanggo melu ing olahraga fantasi siri, kang cetha game saka skill, ora kasempatan." Texas dadi legal battleground kanggo DFS nalika, ing januari 2016, Texas AG Ken Paxton dianggep siri dadi ilegal game kasempatan ing Texas hukum ana casino ing los angeles.