"Kajaba federal hukum wis diganti, papan ora pracaya investasi utawa liyane keterlibatan ing marijuana medical fasilitas utawa panyiapan dening wong sing wis nampa game persetujuan utawa wis applied kanggo game persetujuan iki konsisten karo angger-angger efektif saka game," negara agensi ngandika. Sing kang ngandika, GPC wis strictly advisory ing alam, saben gubernur kantor minangka nyatakake ing anyar presser: Lan malah yen GPC ngandhani kasino lagi free kanggo tuan rumah mariyuana-related bisnis acara, sing paling kamungkinan bakal nolak kanggo nampa pot konferensi, minangka federal hukum isih preempts mbantah negara hukum, lan kasino sing ora misuwur kanggo kepingin kanggo njupuk ing panganan waar kan je doritos roulette kopen. Mariyuana bisnis pengakuane kudu duweni potensi diijini kanggo tuan rumah acara sing nang casino resort ing Las Vegas lan sak Nevada, ngandika Gubernur Brian Sandoval (R) waar kan ik online poker spelen.
Acara bakal nggawa bebarengan liwat 650 pameran. waar komt de uitdrukking saben slot van rekening vandaan. Senadyan medical mariyuana saiki ing buku-buku ing 44 serikat, ganja tetep inti begalan ing tingkat federal. Nevada Game Papan Kontrol uga wis dielingake game idin sing yen padha melu karo mariyuana bisnis, utawa malah wong sing mediawiki mati budidoyo utawa sade tamba, padha bakal ing resiko rusak sing gambling ijin casino slot ora simpenan sing dibutuhake. Bisnis amba Ing industri mariyuana punika booming, minangka negara ing saindhenging negara liberalize sawijining nggunakake kanggo loro medical lan rekreasi nggunakake casino slot ora download free. Ing November, Mariyuana Bisnis Konferensi lan Expo bakal dianakaké ing Las Vegas Convention Center.