Jordanou iki tumindak minangka 'penasehat financial' kanggo accountancy tenan Zaia, Arthur lan Associates sing dokumen palsu kanggo ngapusi wong liya klien supaya padha bisa nyilih $76m saka macem-macem bank-bank kanggo kudus property pembangunan waar punika het grootste casino ter wereld. Jason Somerville Nggabung 2018 Australia mayuta-Yuta Ing 2010, Jordanou rampung katelu ing$100.000 Tantangan ing Australia mayuta-Yuta, entuk$300,000, nanging aku ora mikir kang bakal nggawe katon ing 2018. Nanging Jason Somerville bakal casino slot cedhak los angeles. Aku guess kang bisa nelpon piyambak bejo iku ora cetha mburi.
Mata marang Umur sing padha bisa krungu 'thud' nalika korban saka tomahawk bang Jordanou ing pasuryan casino slot ora simpenan giliran free. Jordanou ana ing warta maneh iki minggu sawise Umur kacarita sing wong ditingkat #69 ing Australia Manggon Turnamen dhaftar Pangentukan ing Hendon tiyang Kathah, rampung munggah ing rumah sakit sawise anggempur nglibatno tomahawk casino slot ora bonus simpenan. Pak Jordanou ora mung anggota kulawarga amarga kanggo ngadhepi beak taun sabanjuré. Kabar tegese PokerStars Pro bakal dadi peralatan ing Australia mayuta-Yuta kanggo katelu sukses taun, sawise pisanan sarujuk kanggo partner karo Makutha ing kawa saka 2016 acara slot menang ing hard rock tampa. Pungkasan taun, Australia mayuta-Yuta ana ing ngarep saka klasik David v Goliath crita nalika Shurane Vijayaram menang ing A$1.6 yuta hadiah page kanggo kang kawitan-tau direkam manggon turnamen awis. Ing 2014, Australia polisi sing dipenjara, Bill Jordanou, ing miturut omongane uwong penipuan biaya (142 saka iku) slot menang ing beau rivage..

Miturut lapuran, serangan kedaden ing 26 Nov liwat regejegan nglibatno ing advertisement saka mobil sing wis dipindhah ing karo pinunjul utang duwe utang kanggo pemilik sadurunge pungkasanipun menang hard rock tampa.