Ing Ngelmu Game kita bisa hard karo kita pelanggan kanggo ngirim pengalaman game paling apik pemain sing are looking for," ngandika Ken Jolly, perusahaan wakil presiden lan direktur kanggo Asia, ing disiapake komentar ing woro-woro slot casino paling kamungkinan kanggo menang. We are manawa iki anyar instalasi bakal nggawe ditambahaké kasenengan ing Solaire kang nyengsemaken lan expansive game lantai," ditambahaké Pak Jolly.arlier taun iki Ngelmu Game, Amerika Serikat basis supplier peralatan game lan lotre layanan, ngandika iku ngenalke DualosX game kabinèt, karo Duo Fu Duo Cai 5 Ngurmati lan Diamond Kalanggengan ing Global Game Expo (G2E) Asia casino industri nuduhake perdagangan lan konferensi dianakaké ing Macau.ualosX tambahan diterangake minangka nampilaken prosesor luwih cepet saka tenan kang sadurunge kasedhiya lemantun akhire. Prosesor – dikenal minangka CPU4x – nganggo ing Ngelmu Game' sistem operasi, ArgOS.dditionally, ing DualosX mesin karo Duo Fu Duo Cai disambung maju game diinstal, sing ngandika bakal powered by BEPS Nyebut – Bally Nyebut Maju Sistem – nampilaken kemampuan kanggo ndhelik 1024-dicokot jackpot teknologi tampilan liwat ArgOS sistem operasi. produksi ing wolf mbukak.