Iki upoyo katon wis mbuktekaken ngedalaken woh minangka suku digunakake resmi ana release penet (pdf) kanggo wara-wara sing Shooting Star Casino Star Lake project wis sacara mutlak rescinded rental casino tabel lan panganyang. Resolusi iki wis diwenehi suku kepemimpinan kemampuan kanggo nguber ekonomi upoyo ing Minnesota Chippewa Suku dateng tanah cedhak Pesok, Minnesota." Roy hails suku 'pahlawan': koran kacarita sing Roy digunakake sakteruse Facebook kirim kanggo nelpon suku anggota sing wis gantos Shooting Star Casino Star Lake pembangunan 'pahlawan' sadurunge penjelasan bilih piyambakipun badhe saiki ngupaya cara kanggo nutup ing kira-kira $7 yuta sing wis 'boroske' ing expenses kayata disualekno tanah, rowo kridit lan planning lan lingkungan fees rentals casino - luwih wilayah.
"Iki kasil mbuktekaken sing sakepel saka suku anggota bisa mungkasi $130 yuta game machine. Suku pemilihan mbuktekaken nemtokake: kahanan Iki kabaripun teka menyang sirah ing juni nalika casino kritikus, Leonard 'Alan' Roy lan Raymond Auginaush, menang kursi ing Putih Bumi Band saka Ojibwe kang suku dewan lan langsung miwiti program studi efforts kanggo defund ing envisioned project. Proposal ngadhepi musuh: Nanging, rencana wis langsung teka ing geni saka pedunung lokal amarga lingkungan lan kualitas-saka-urip uneg-uneg nalika sawetara suku anggota wis malah kabaripun voiced sing unease ing financial mbek kuwi project gedhe, kang ana kanggo nyakup 180-kamar hotel kajawi casino karo sawetara 850 slot. Sak patemon iki, anggota milih kanggo rescind Résolusi 001-16-004 dening voting unanimous saka papat menyang nul.
Ing lor Minnesota, federally-dikenali Putih Bumi Band saka Ojibwe wis kabaripun nilar rencana sing bakal wis katon iku nglampahi kira-kira $130 yuta ing urutan kanggo mbangun casino cedhak masyarakat cilik saka Pesok carane akeh cocog sampeyan bisa njupuk ing blackjack. "Putih Bumi Bisnis Leladen Cpc dianakaké patemon khusus ing ana, agustus 31 carane akeh jam apa poker panganyang karya. Rencana kanggo katelu suku casino: Miturut ana laporan saka Grand Forks Herald koran, Putih Bumi Band saka Ojibwe wis tanggung jawab kanggo Shooting Star Casino-branded gambling acara ing Minnesota kutha-kutha Mahnomen lan Bagley lan di dudohake proposal ing 2015 sing bakal wis katon iku mbangun Shooting Star Casino Star Lake ing 14.7 hektar saka suku tanah ing toko Otter Buntut Kabupaten carane akeh cocog sampeyan bisa njaluk ing blackjack. Recuperating sumber boroske ing project iki bakal dadi project ing dhewe.". Suku anggota banded bebarengan kanggo advance apik umum.