Kasunyatan sing MGM Resorts Internasional bakal pindhah ing multibillion-dollar spree blanja lan banjur miwiti massive ngethok proyek kudu ngematake pejabat Japanese carane akeh jam apa casino panganyang karya. Iki posisi perusahaan presiden global game pembangunan lan mantan gubernur saka Nevada, Brian Sandoval. Piyambakipun negesaké sing abang ing sawijining kekiyatan kerjo bakal nduduhake kanggo legislatif Japanese lan aturan sing MGM luwih fleksibel lan bisa nglarasake, kang bakal dadi positif sipat minangka perusahaan nyoba kanggo ngamanake salah siji saka dhisikan telung resor terpadu (IR) lisensi bakal dianugerahi. Staff pengirangan sing bagéan saka MGM kang "MGM 2020" rencana, disusun dening CEO sawijining, Jim Murren, minangka cara kanggo cut biaya lan murah utang.
Bagéan saka inisiatif melu ngeculke pindhah watara 2,000 karyawan, sawetara kang bisa diganti dening robots. By ing wektu rencana wis rampung, MGM kudu wis suda sawijining EBITDA (pangentukan sadurunge kapentingan, pajak, panyusutan lan amortization) dening $200 yuta, lan luwih $100 yuta sadurunge pungkasan 2021. Las Vegas Review-Journal kuotasi Sandoval minangka asserting, "Ing ngisor baris yen lagi weruh saka iku, iku bab nggawe MGM kuwat, luwih pinter perusahaan, lan iku bener arep kanggo entuk manfaat kita karya ing Jepang." Dheweke nambahake, "aku wis kanggo Jepang kaping papat, lan aku wis ora wis takon sepisan bab MGM 2020." Ing statement CalvinAyre.com, MGM nyatet sing Sandoval "iki ngandika bab MGM 2020 program minangka wutuh lan ora khusus layoffs, kang mung siji komponèn saka adoh-sik njongko, multi-phased inisiatif." Nanging, Sandoval posisi ora merata dituduhake dening analysts industri carane akeh cocog kowe njaluk ing blackjack. Akeh sing pracaya pamindhahan bisa duwe keuntungan ing IR penawaran wars, nanging sing bisa duwe masalah mbek negatif, minangka uga carane akeh cocog sing diijini ing blackjack. Padha nyorot perusahaan kang pejah inggih kanggo dadi transparent, nanging ora percoyo sing tumindak mbusak jobs wis arep kanggo ngganti Jepang pemahaman.
Siji, Uni Game kang John Dhawuh, serikat, "aku ora mikir iku bakal dadi titik tancep kanggo Jepang pengatur." Liyane Macquarie Group Ltd.analyst Chad Beynon, nerangake, "Iku mesthi muni kaya sampeyan lagi ngomong metu saka loro-lorone saka tutuk yen sampeyan lagi diperlokaké 1,000 wong ing industri layanan lan sampeyan ora mikir iku arep kanggo mengaruhi tingkat layanan." Murren, kang rugi ana $12.8 yuta taun pungkasan, ngandika saka ngethok proyek in April, "aku ngadeg konco pancasan kita wis digawe lan pracaya wong-wong mau perlu kanggo njamin mangsa kita, nanging aku rumiyin getun merbawani padha duwe ing individu lan kulawargané." Editor kang wigati: artikel Iki wis dianyari karo statement saka MGM Resorts Internasional. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre yakuza 0 kaca watesan blackjack.