£4.5 bn potensial setunggal William Hill lan Amaya wis urusan jotosan, sawise British operator paling gedhé saham teka metu ing musuh umum kanggo menehi hasil carane akeh cocog sing diijini ing blackjack. Parvus Manajemen Bondho, kang ndarbeni 14.3% saka William Hill, wis disumpahi rencana, nyatakake ing huruf mbukak kanggo kang Bukit papan sing dados setunggal wis "winates strategis logika lan bakal numpes nilai saham." Mads Eg Gensmann lan Edoardo Mercadante, co-pendiri saka Parvus, wrote: "Kita saestu kasurung sing papan lan manajemen mandheg mbuang wektu terkenal lan saham sumber nggayuh iki nilai-ngancurake menehi hasil yakuza 0 kaca watesan blackjack. "Nanging, papan lan manajemen kudu fokus ing ngoptimalake nilai kanggo William Hill nduweni, tinimbang Amaya saham, dening considering kabeh alternatif pilihan sing kasedhiya, kalebu advertisement saka William Hill." Parvus' poin utama saka pratelan badhan Amaya kang fokus ing aku-poker, kang huruf mecat minangka "diwasa, yen ora structurally ngasor, revenue stream", lan utang digawa dening Amaya ngisor iki sawijining $4.9 bn disualekno saka PokerStars ing 2014 gambling king yakuza 0 90. Gensmann tindak ing kanggo pitutur marang Reuters sing "iku ngirim ora njupuk luwih saka limang menit saka papan wektu kanggo éling menehi hasil iki ora pass test mambu" 0 yakuza gambling king area properties.
Ing nanggepi huruf, William Hill juru wicoro ngandika: "Diwenehi pas strategis, penganekaragaman lan sinergi potensial kita duwe tanggung jawab kanggo kabeh shareholders kita kanggo kanthi netepke iki yakuza 0 totoan dhuwur blackjack. "Nanging, iku durung wayahe kanggo kita kanggo tarik serat nalika karya iki lagi aktif." Warta saka potensial setunggal antarane loro nyuwil pungkasan akhir minggu, karo William Hill nyatakake ing wektu sing: "potensial setunggal bakal konsisten karo dislametaké strategis loro William Hill lan Amaya lan bakal nggawe cetha pimpinan internasional tengen online olahraga totoan, poker lan casino." snoqualmie casino kabeh sampeyan bisa mangan cuyu sikil.