Nanging, ing simpenan bisa dadi ing tengah saka siji saiki snoop dogg tampa hard rock casino.
Tanpa olahraga utama njupuk panggonan, DraftKings wis kobong $15 yuta kanggo $20 yuta a sasi, miturut Barron kang snoqualmie casino 37500 se lor bend cara snoqualmie wa 98065. Saben anggota saka sing quintet wis padha karo "tuku" utawa "kuwat tuku" tingkat ing sportsbook operator. Grambling pracaya perusahaan bisa bandha ing wong-wong tren. Sawetara analysts pracaya sing senadyan wong-wong bandingaken panggonan lofty multiples ing sportsbook operator, lagi pancet cocog, lan sing masyarakat investasi bakal terus ndeleng DraftKings minangka liyane saka internet/perusahaan teknologi, ora minangka njaga lawas operator casino snoop dogg wiz khalifa soaring eagle casino.

DraftKings' bisnis kurang ibukutha intensif tinimbang sing saka bata-lan-mortir perusahaan game, lan analysts ngomong sing narik kawigaten sipat ing lingkungan dina bally pindho jackpot slot mesin. Sadurungé dina, Stephen Grambling saka Goldman Sach diwiwiti ing ngisor iki DraftKings karo tingkat "neutral" – tepid wewengkon saka simpenan relatif kanggo pisanan limang ngedol-sisih analysts sing dibukak evaluasi saka jeneng.
"Nanging, kita pracaya regane umumé termenung iki unik kesempatan wutah bally em slot mesin bagean.