acau casino pangembang Galaxy Hiburan Group Ltd kamungkinan mengko iki minggu kanggo menehi rincian liyane saka sawijining Galaxy Phase 2 project (digambarke), analysts ngandika ing UBS Pasar Asia Ltd ing Hong Kong ing cathetan ditanggepi on Monday bally free online slot mesin. Kita nyana Galaxy Hiburan kanggo unveil rincian liyane ing sawijining Galaxy Macau phase loro project mengko iki minggu – kamungkinan kalebu pas target tanggal opening lan rincian liyane saka non-game kurban," wrote analysts Anthony Wong lan Angus Chan.

Saiki kita nganggep Galaxy Macau Phase 2 (game lantai, toko lan bagéan saka menara hotel) lan cacat Grand Waldo bakal mbukak ing Mei," padha ditambahake bally em slot mesin manual. We saiki nyana lengkap sasi GGR [revenue game reged] kanggo kurangé populasi 15 persen kanggo 19 persen taun-taun, ing baris karo pangarepan kita ing awal sasi," wrote UBS tim. Sing bandingke kanggo 30 persen taun-taun kurangé populasi ing desember. Nanging padha ditambahake: "Kita nyana revenue tren kanggo dadi molah malih ing minggu teka..." Kita nyana massa revenue kanggo mbalek rada saka basa kurang ing desember, nanging junket VIP volume tetep temah ing tingkat sing padha kanggo desember," nyatakake UBS tim bally tarik bell slot mesin. IP revenue game ambruk 29 persen taun ing taun ing waktu papat, miturut data ditanggepi on Friday dening search casino pengatur.nalysts Jamie Soo lan Adrian Chan saka Daiwa Pasar Group Inc, kira-kira ing cathetan on Monday 15 persen kanggo 19 persen tiba taun-taun ing Macau GGR kanggo januari.nalysts nyatet nanging sing statistik biro pangareping Ma Jiantang dipigunakaké istilah "anyar normal" nalika referring kanggo ngirim jangkah saka wutah ekonomi Cina. A nomer saka game analysts ngomong ana korélasi positif kuwat antarane wutah tarif China kang GDP lan sing saka Macau casino industri. bally babak poker slot mesin.