Ing Macau, visitorship liwat Paskah liburan iki mudhun 4.7 persen dibandhingake karo wektu sing padha taun pungkasan, karo mantan portugis wilayah ningali total 402,846 kanggo akhir minggu suwene. Asia Game Brief lapuran sing miturut data dirilis dening dening Umum Keamanan Pasukan (PSP), ing kabeh Macau checkpoints liwat lengkap liburan akhir minggu saka 30 Maret April 2, kira-kira 1.05 milyar inbound lan outbound obahe padha kadhaftar amérika casino & hiburan situs llc. Direktur Macao Pemerintah Kantor Pariwisata (MGTO), Maria Helena de Senna Fernandes, kabaripun ngandika yen ing 2017, visitorship ngrambah 32.6 yuta, karo nenekan kanggo paling gedhé ing donya gambling hub akeh dening 5,4 persen amérika casino dokumen watch online.
Miturut news agency, antarane pasar internasional, Korea ditingkat page, tutup 870,000 kedatangan pengunjung kanggo Macau ing taun iku toledo hollywood casino mbukak. Uga clocking wutah siji-digit padha Indonesia, Jepang lan Filipina.
Ing februari, mudhun cendhak pangarepan analysts', gambling revenue ing Macau weruh mung 5.7% tambah ing éwadéné saka Taun Baru Imlek liburan, nanging, Cina khusus administrative region isih ngatur 19 sasi consecutive hasil. iku toledo casino mbukak dina iki.