Gisik Revenue Game Reged kanggo 2015 nyuwil $1.14 milyar, munggah 6 persen saka 2014 kang $1.08 milyar.

2016 weruh Mississippi ngrameke 25 taun legal gambling lan mangsa katon padhang tenan. iku toledo hollywood casino mbukak. Ing taun 2009 total bathi kenek $1.11 milyar Ana 12 kasino ing Mississippi Teluk Coast karo newest casino kang Abang Pearl Casino Resort ing D'Iberville, Mississippi iku toledo casino mbukak dina iki.

Miturut nomer kasedhiya saka Mississippi Game Komisi gisik kasino sing amba pemenang maneh karo samesthine $1.2 milyar kanggo taun dina iki dina begja sandi kanggo gambling. Malah sadurunge Abang Pearl Casino kabuka ing ana, Jan dina begja gambling dina kanggo aries. Boyd Game IP Casino Resort & Spa ngginakaken babagan $2.5 yuta nganyarke 54 suites carane kanggo nambah kanca-kanca ing texas holdem poker. Paling sasi iki Jan.karo liwat $190 yuta lan slowest sasi November karo saklawasé $154 yuta ing GGR supaya iku cedhak cetha sing 2016 bakal break $2 milyar tandha carane kanggo nambah kanca-kanca ing zynga poker 2021.