Sampeyan uga bisa entuk giliran free mode dening mbukak kunci 'Tesla Giliran' fitur kang bisa generate meh unlimited jumlah saka giliran free!Malcolm Mizzi, Sirah saka Dodolan & AM ing Nolimit Kutha, komentar: "aku chrisye seneng banget bab game iki!Tesla Jolt iku kombinasi sampurna saka immersive perumpamaan lan saestu seneng-seneng muter game. Padha mbantu kita kanggo nggawe portofolio bursting karo seneng-seneng lan awake dhewe melu game kanggo loro-lorone casino lan lotre operator. Apa karo bledhek efek, njeblug lan fitur jinis iki saka setelan ndadekake titik wiwitan gedhe kanggo maksud apa slot dina begja gambling dina kanggo aries. Nolimit Kutha are bungah banget kanggo ngumumke sing paling title – TESLA JOLT!Limang dening telung rol, 20 nang garis slot mesin inspirasi dening aneh panemu sing diganti donya karo kang pepanggihan lan isih ndadekake massive impact ing gesang kita saben dina carane kanggo nambah kanca-kanca ing texas holdem poker. Saben Lindheimer, Produk Pemilik ing Nolimit City, ngandika: "Nikola Tesla wis narik sajarah tokoh lan iku wis absolute jeblugan kanggo nggawe iki visual nggumunke game inspirasi dening wong iki.
Nerangake karo account anyar antarmuka pengguna, sing sampurna dicocogake kanggo muter ing kabeh piranti seluler ing loro malang lan mujur carane kanggo nambah kanca-kanca ing zynga poker 2021. Aku manawa fitur-fitur ing game iki bakal jolt tingkat jantung ing paling apik cara!" Tesla Jolt kasedhiya kanggo kabeh Nolimit Kutha partners saka Maret 29. 29 maret, 2018 –casino Online platform lan pangembang game Nolimit Kutha sing seneng pertunjukan sing collaboration karo siji sajarah paling kesuwur panemu saka abad kaping-20 carane kanggo nambah kanca-kanca ing zynga poker texas holdem. Wara-wara teng poto-judul 'Tesla Jolt' fitur sampeyan bisa count ing kang diganjar karo akeh wilds, menehi becik kanggo ngrameke menang. Kita makaryakaken sawetara saka lawang pikiran lan talents seni ing industri; wong hasrat bab gambling lan teknologi u bisa ban dhewe saka casino.