oves wis digawe ing Amerika Serikat kanggo unseat sawetara pemimpin saka Mashpee Wampanoag suku liwat dicenthang nyoba kanggo berkembang suku casino ing kemitraan karo internasional casino investor Genting Malaysia Bhd.ocal media stopkontak Cape Kode Kaping ing Massachusetts kacarita sing ing ana loro pandonga wis diajukake kanggo taler pemilu komite kanggo kelingan suku ketua dewan Cedric Cromwell lan wakil chairwoman Jessie "Sethitik Doe" Baird, kasebut kasunyatan sing atusan yuta U carane kanggo nambah kanca-kanca ing zynga poker seluler. dolar padha duwe utang kanggo Genting Malaysia.enting Malaysia wis ngandika ing April taun sing sing iku ora panggolekan usaha ing rencana, nanging tinimbang nandur modal ing kapentingan-prewangan cathetan promissory ditanggepi dening Mashpee Wampanoag Suku Game Panguwasa.ut ing September 2018 ing U carane kanggo nambah kanca-kanca ing zynga poker iphone.
federal pamaréntah mutusaké Mashpee Wampanoag ora bisa terus ing dateng tanah kanggo ngajokaken casino, lan noto sing bakal digunakake wis diijini suku kanggo mbangun fasilitas lan reap keuntungan ekonomi. ana bisa dasi ing texas holdem.