Kanggo luwih sweeten menehi hasil, NFL sisih uga wis purportedly sarujuk kanggo ngidini minoritas-diduweni partner kanggo mbukak envisioned olahraga wagering perusahaan supaya minangka kanggo nuduhake sembarang digandhengake bathi karo bisnis sing wis historis ngadhepi diskriminasi casino paling cedhak kanggo oak pelabuhan wa.

Rinci diskusi: koran kacarita sing pemilik saka Redskins, Dan Snyder (digambarke), wis ketemu karo dprd ing Maryland kanggo pribadi propose bangunan anyar stadion ing 215 hektar saka tanah kang ndarbeni watara tim kang saiki Prince George ' s County ngarep.55-taun-lawas billionaire wis purportedly sing dicethakaké envisions ajang iki porsi minangka punjer kanggo taun-babak hiburan pembangunan tambahan nampilaken ing sisih laku fasilitas lan markas perusahaan uga sawetara hotels lan restoran casino paling cedhak kanggo oak ridge tennessee. "Iku godhong lawang mbukak kanggo mangsa wawasan saka stadion anyar.". Miturut ana laporan saka Washington Post koran, sisih wis diputer sawijining game ngarep ing 82,000-jog FedExField ing cilik Maryland masyarakat Landover wiwit 1997 nanging saiki looking kanggo salah siji redevelop iki tuwa fasilitas utawa mindhah menyang situs anyar ing kidul sisih Potomac Kali ing Virginia game slot mesin bar gratis. Washington Redskins franchise Nasional Liga bal-Balan (NFL) kabaripun wus kanggo nggodha dprd ing salah siji Maryland utawa Virginia menyang legalizing sportsbetting minangka bagéan saka noto kanggo stadion anyar mesin slot game free pitik. Mbukak kesempatan: Senajan Maryland saiki wis ora legalized sportsbetting industri, Ing Washington Posting kacarita sing Snyder wis wus kanggo pengaruh kamungkinan saka kuwi stadion anyar ing ijol-ijolan kanggo kang diijini kanggo operate ing situs sportsbook mesin slot game online for free tanpa registrasi. McPike kabaripun marang koran.. game slot mesin gratis aams.