Digitain mbewarakke partisipasi ing rusia Game Minggu ing juni 6 -7 ing Moscow, mameraken nomer majeng game lan totoan pembangunan laissez les bon ton roulette makna. Patemon us ing Ngadeg B2, pamiarso bakal ngenalaken kanggo Digitain kang industri-anjog produk, antarane kang Digitain Platform, kang nyedhiyakake operator gesekan-kurang plug-in Sportsbook lan Casino Modul sing luwih saka terus dhewe ing competitive industri game, kita gampang integrasi P2P game lan akeh liyane lait de coco geant casino. Diantara linuwih solusi sing kita Olahraga totoan aplikasi, kang nyedhiyani native tampilan, pangguna-loropaken antarmuka lan kinerja sing luwih dhuwur kanggo seluler kedhaftar lan Casino aturan liwat 3,000+ Casino Game, meningkat karo account fitur-fitur anyar. Ing Moscow, Digitain yakuwi kanggo jaringan langsung karo kaputusan-produsen lan teka munggah karo inovatif kanggo igaming industri lait de croissance bio casino.
Ketemu Digitain ing rusia Game Minggu ing juni 6 – 7 ing Ngadeg B2 steers boardwalk casino port elizabeth. Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre stellaris casino aruba sugih kode.