Luxor Hotel and Casino wis announced multi-taun menehi hasil kang sumerep komputer hardware perusahaan HyperX Game nyegah jeneng hak kanggo klompok Olahraga Arena ing Luxor Hotel in Las Vegas. Woro-woro iki digawe sak CES 2021, teknologi paling gedhé nuduhake ing US – kang wis dipindhah online taun iki amarga COVID-19 pandemi mille lacs grand casino nomer telpon. Multi-taun menehi hasil karo Sekutu Olahraga tegese HyperX bakal nampa penting visibilitas account – ing lan metu saka ajang uga integrasi menyang isi & saluran kayata sosial-platform media kaya TikTok, Facebook lan Twitter. Uga jeneng hak kanggo ajang, HyperX bakal gain infeksi dening nampilaken sing iklan ing game peripherals lan hardware (clurut, keyboard, mics,) kanggo turnamen mlaku ing arena lan kanggo acara khusus lan saben muter mille lacs lake casino prasmanan.

"HyperX bungah kanggo nyegah jeneng hak sponsor saka HyperX Olahraga Arena ing Las Vegas minangka tandha saka kita prasetya lan pengabdian kanggo olahraga lan masyarakat game," -Daniel Kelley, HyperX direktur marketing mille lacs grand mbukak casino. Thomas iku sawijining iGaming veteran karo latar mburi ing poker lan marketing carane kanggo menehi hasil kripik ing poker.
Gambling Situs Warta dening DDM carane kanggo menehi hasil kripik ing texas holdem.