DraftKings (NASDAQ: DKNG) simpenan soaring maneh selasa, pamindhahan mbantu dening CEO Jason Robins matur mentas umum perusahaan bisa éling kesempatan pinunjul arep maju ing duweni potensi lucrative ing-game totoan pasar minangka iku disebut game casino dadu. Robins sumerep alon-obah olahraga, kayata bal-balan lan baseball, minangka mateng kanggo luwih ing-game tumindak monopoli acara amba slot tur.
DraftKings simpenan iku luwih dening 66 persen liwat sasi kepungkur. monopoli amba dhuwit rol slot mesin. Robins digawe ujar padha ing Barron kang interview, ngandika taun sabanjuré olahraga tanggalan ngirim dadi cukup sehat sing $700 yuta ing revenue achievable monopoli acara amba slot free. Sawetara Las Vegas sportsbooks ngandika totoan volume ing "Match" iki iso dibandhingke kanggo murah undakan NFL mangsa biasa utawa pesawat ndhuwur NBA game monopoli amba dhuwit rol slot. Kanggo DraftKings, "Match," kang dianakaké ing Medali Golf Club ing Jupiter, Florida, ana sawijining paling gedhe golf acara kanggo tanggal, ngasilaken pindho nangani sawijining sabanjuré-paling golf kompetisi, miturut Barron kang.