PokerStars uga dirilis a game anyar disebut Bandila minggu iki (ngendi pemain kudu nuduhake tangan lempitan pasuryan-up), dipun tampi Portugal menyang Eropah Sambungan Likuiditas gang kajawi Prancis lan Spanyol karo €5m GTD online acara disebut Trio Seri, lan rampung ing 2018 Spring Juara saka Online Poker (SCOOP) dening handing $1.1 m kanggo Austria adhedhasar italia arep dening jeneng Tankanza sawise menang warta utomo Acara Utama {H} casino san salvador de jujuy. Minggu iki, Poker Tengah announced plans kanggo nggawe lan merek dagang Dhuwur Roller Player of the Year seri lan disebut potensial mangsa juara US Poker Mbukak, Poker Master lan Super Dhuwur Roller Bowl (SHRB) juara Dhuwur Roller Triple Crown minangka ngandika casino. Lan WSOP.com kasil kenek njamin sing ing kawitan-tau Tri-Negara Online Festival: Coast to Coast. Nanging... Poker Tengah nindakake PokerStars. Nonton iku dhewe utawa cacino. Sampeyan ora bisa duwe account crita sing ana ing mung bagean saka organisasi minangka ngandika nalika sampeyan menang ing casino. Chris Ferguson tekan metu kanggo masyarakat poker saka Chris Ferguson ing Vimeo minangka ngandika casino ing brazil. Aku uga wis krungu ing anggur dhuwit nyata tumindak wis mandhek ing Afrika Kidul, nanging aku wis ora krungu apa-apa maneh saka PokerStars nyantosakaké iki dadi bener. Bit lan Bobs aku wrote bab savviness saka Unibet ing nggarap olahraga stars ing bid kanggo mbangun sambungan karo suku-suku sawise padha mlebu Alan 'Hotted89' Widmann minangka duta, lan Daniel Jacobsen ngalahake lapangan 272 entrants kanggo menang hadiah page saka €60,090 ing Unibet Mbukak Malta Acara Utama lagi ngomong ing poker nalika totoan kabeh. Darren Elias Dadi WPT Legenda; Maurice Hawkins Nguber Vornicu Darren Élia wis dadi paling sukses Donya Poker Tour (WPT) Acara Utama pamuter kabeh wektu sawise menang Tondho Bobby Baldwin Klasik ing ARIA.