Ing iGB Affiliate Awards 2015 bakal maneh bakal dianakaké sak LAC ing 1st februari ing Stamford Bridge ing 1st februari 2015. Operasi wiwit taun 2006 ing IGB Affiliate Anugrah ngenali paling game online disualekno program lan industri pasar affiliate kanggo layanan sing, pamuter marketing, manajemen lan operasi support item slot dokkan battle.
Saben taun liwat 500 wong-wong saka iGaming affiliate masyarakat klumpukne kanggo pakurmatan aktif sukses ing industri ing iGB Affiliate Anugrah support pot de fleur roulette. Saiki ing sawijining 8th taun, iGB Affiliate Anugrah mung industri upacara anugrah sing mengeti wutah, inovasi lan prestasi ing sektor iki saka industri game.iGB Affiliate announced sing padha bakal nambah papat account anyar anugrah kanggo iGB Affiliate Anugrah. Ing kemitraan karo casinomeister.com, OLBG.co.uk, bingoport.co.uk lan Bluff Eropah ana kategori anyar bakal ganjaran paling apik casino online, olahraga buku, bingo lan poker kamar nanging unik saka pamuter perspektif. "Aku felt iku pancene penting kanggo introduce pamuter fokus kategori menyang iGB Affiliate Anugrah minangka lagi sawise kabeh lifeblood saka sektor lan mratelakake panemume, sing mbokmenawa paling penting kanggo metokake ing atine nalika considering sing bisa karo support plateau roulette mikro onde. Aku pancene looking nerusake kanggo anugrah wengi saiki minangka aku utamané kasengsem kanggo ndeleng yen iki pemenang bakal beda-beda saka affiliate pemenang kategori" ngandika Alex Pratt, Kepala iGaming Bisnis. "Aku uga bakal kaya kanggo thank portal sing wis teka ing papan kanggo bantuan kita nggawe iki anugrah lan sing pamuter komunitas sing bakal nggawe kaputusan ing sing bakal menang," Pratt terus kelompok support kanggo gambling near me. Klik kene kanggo ndeleng shortlists 2015 iGB Affiliate Anugrah Karcis sing isih kasedhiya kanggo tuku saka LAC kaca gratis lan kalebu cocktail reception, sumptuous telung mesthi meal, lan sawise partai karo sawetara khusus pungkasan-wengi hiburan lan mesthi anugrah piyambak.

Papan winates lan iki wis didol metu ing taun supaya priksa manawa sampeyan buku awal supaya kuciwo. Kanggo ndeleng lengkap konferensi jadwal, please visit https://www.igbaffiliate.com/events/londonaffiliateconference/schedule-2015 Kanggo ngerteni luwih akeh babagan London Affiliate Konferensi, please visit https://www.igbaffiliate.com/events/londonaffiliateconference/ Njaluk paling anyar gambling warta saka Calvin Ayre.