Ing kawitan menehi hasil saka sawijining jinis antarane operator lan franchise NBA, Fox Nang wis mlebu kemitraan karo Philadelphia 76ers carane kanggo menehi hasil casino blackjack. Persetujuan bakal ngidini Fox Nang kanggo mbangun account sawijining liwat 76ers' tradisional, digital lan media sosial aset lan adat ngarep game promosi carane kanggo menehi hasil cina poker. Fox Nang iklan uga bakal katon ing courtside lan MIMPIN pratandha carane kanggo menehi hasil kripik ing blackjack. Fox Nang bakal saiki game replays ing 76ers' akun Twitter lan dadi Pun Partner 76ers' radio game broadcast carane kanggo menehi hasil blackjack miwiti. Lintang-Lintang Klompok-diduweni operator wis sah game partner saka NBA darby ngarep co meja poker.

Robin Chhabra, CEO saka Fox Nang, ngandika: "Iki persetujuan nyambung kita karo arang banget hasrat search penggemar basa ing cara unik dao ekstra asu slot ora bisa digunakake. We are bangga dadi digandhengake karo 76ers franchise minangka padha kick mati apa aku manawa bakal dadi sukses 2019-20 mangsa."Adam Davis, Harris Blitzer Olahraga & Hiburan CEO, ngandika: "Ngenali hasrat 76ers penggemar basa, Fox Nang lan tim kita katon nerusake kanggo amplifying multi-tiered aktifitas pendekatan dening nggawe dinamis, isi digital lan terus kanggo drive engagement karo kita account, tim lan liga." danske stemmer nganti det levende slot.