ustralia basis mesin slot edo Ainsworth Game Teknologi Ltd ngandika patemon saham – kanggo milih apa iku describes minangka ngajokaken advertisement saka 52.52 persen saham ing perusahaan kanggo Austria peralatan game maker Novomatic AG – saiki bakal dianakaké ing juni 27 carane nggawe slot mesin app. Sawijining direksi Ainsworth Game Teknologi konfirmasi rekomendasi sing ing sih saka ngajokaken résolusi (ing anané saka unggul proposal)," ngandika Ainsworth Game Teknologi ing pakaryan babagan penyimpanan file on Friday kanggo Australia Pasar ijol-Ijolan carane nggawe slot ing kayu. Minangka asil saka tindakan sadurunge Takeovers Panel, Votraint No outkick gambling njupuk minggu 12. 1019 Pty Ltd, kang pemegang saham saka kang Mrs Margarete Ainsworth iku sawijine direktur lan pemegang saham, ora bakal milih ing ngajokaken résolusi lan withdraws sawijining sadurunge mondhok online voting," nyatakake Ainsworth Game Teknologi kang ana pakaryan babagan penyimpanan file. outkick gambling njupuk minggu 9.