Botond diwiwiti ing dina final 9/10 ing kripik, nanging digunakake kabeh kang manggon pengalaman turnamen kanggo bulldoze kang cara liwat kanggo final telung pemain. Jack Salter wis entuk $1.7 m manggon ing turnamen pangentukan, kalebu runner-up rampung ing loro paling gedhe turnamen taun (Australia mayuta-Yuta & WSOP-APAC Acara Utama), lan rayi Louis wis bukti sing ora kabeh Salter kulawarga DNA rampung munggah nang mung salah siji saka lanang outkick gambling njupuk minggu 14. Salter iki bagéan saka pitu wong ICM chop sing ana dipunrembag sapisan Michael Aron ambruk ing kawolu panggonan. Botond kamenangan tegese hungaria pemain saiki wis menang 50% saka mangsa iki Acara Utama mandheg, sawise Zoltan Gal jumeneng paling dhuwur ing Wina outkick gambling njupuk minggu 5.
Kamenangan iki kang kapindho ing sasi rongminggu – piyambakipun menang sisih acara ing Master Klasik kanggo €46k – lan kang kapindho enem tokoh menang taun sawise titik runner-up ing Asia Pasifik Poker Tour (APPT) Championships Asian Poker (ACOP) ing Macau simpenan dening bill telpon poker. Atanas Malinov – €52,050 7th simpenan dening telpon casino uk.